Blijf automatisch op de hoogte van al onze activiteiten en nieuwe arrangementen of aanbiedingen! Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:Inschrijven Uitschrijven


 

 

Viking Adventure Sports Meipoortstraat 55
6981 DJ Doesburg
Tel: 0313-472828
Contact ons >


Beoordeel ons op:


Disclaimer voor www.vikingoutdoor.nl


Viking Adventure Sports (Kamer van Koophandel: kvk 09095763), hierna te noemen Viking Adventure Sports, verleent u hierbij toegang tot www.vikingoutdoor.nl en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

Viking Adventure Sports behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Viking Adventure Sports spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Viking Adventure Sports.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de website. Viking Adventure Sports oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Viking Adventure Sports nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Viking Adventure Sports en haar licentiegevers en bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Viking Adventure Sports, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Viking Adventure Sports

Meipoortstraat 55

6981 DJ Doesburg

info@vikingoutdoor.nl

+ 31 (0)313 472828

Uw kunt deze animatie alleen bekijken als u een flashplayer heeft geinstalleerd. Ga naar http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=DAFYL en installeer de gratis player.