Oudejaarsquiz 28 dec

3640

Winnaars 2019 “French Corner”

Hoe werkt het?

Met een groepje van maximaal 6 personen zit je om een tafeltje.

 

De quiz gaat over het jaar 2019

De Pub Quiz bestaat uit tachtig vragen verdeeld over acht rondes waaronder de Actualiteitenronde, Plaatjesronde en de Geluidsronde.
De overige zes rondes bestaan uit een mix van kennisvragen op het gebied van muziek, sport, entertainment, algemene kennis enzovoort over het jaar 2019

Ronde 1 vragen ronde

Ronde 2 vragen ronde

Ronde 3 Actualiteiten ronde

Ronde 4 Plaatjes ronde (Thema 2019)

Pauze

Ronde 5 vragen ronde

Ronde 6 vragen ronde

Ronde 7 geluidsronde (gaat over 2019)

Ronde 8 Vragen ronde

Resultaten

Presentatie / jury
De Pub Quiz wordt gepresenteerd door een Pub Quiz Master van Viking Adventure Sports. Deze Quiz Master stelt de vragen en neemt de antwoorden door met de deelnemers.
De deelnemers ontvangen per team een set antwoordformulieren, die na elke ronde worden opgehaald door de Pub Quiz Master, een assistent of een jurylid.
Deze controleert de antwoorden van de deelnemers en houdt de scores bij.

Ook wordt er streng gecontroleerd op het gebruik van internet via de telefoon, dit id niet toegestaan.

01. Je deelname
Spelregels zijn bindend

! Bovendien geldt dat de Quiz Master altijd gelijk heeft! De Quiz Master heeft alleen de Vragen en Antwoorden voor zich en is zelf (meestal) geen wandelende encyclopedie. Zij zullen alleen het Quiz Antwoord goed rekenen.
Mocht je van je eigen gelijk overtuigd zijn, kijk dan even bij regel 2. Dit heeft echter geen invloed op het scoreverloop van de avond zelf: punten zullen achteraf niet worden aangepast !

02. De Quiz Master en Jury
De Quiz Master en Jury hebben de beschikking over het pakket van vragen en antwoorden. Zij kunnen niet afwijken van de Vragen en Antwoorden die hierin staan. Hoewel alle Vragen en Antwoorden gecontroleerd zijn, kan het gebeuren dat er een foutje in een Quiz Ronde zit.
Nogmaals: het puntenaantal dat op de avond zelf is gehaald, is bindend.
Dit zal achteraf niet worden veranderd!

03. De Vragen en Antwoorden
Luister altijd aandachtig naar de vraag. Elke vraag wordt twee keer gesteld. Aan het einde van de ronde is er gelegenheid om een vraag te laten herhalen. Wacht dit moment dus gewoon even af als je de vraag toch nog niet goed verstaan of begrepen hebt. Het spreekt voor zich dat je antwoord altijd, naast juist, compleet en duidelijk leesbaar moet zijn. Wel zo handig bij het nakijken ! Zet ook altijd aan het begin van een ronde, het ronde nummer en je teamnaam op het antwoordformulier, dan kun je dat in ieder geval niet meer vergeten.

04. Valsspelen
Natuurlijk is ook bij een Pub Quiz vals spelen niet toegestaan!
Naast het feit dat dit erg flauw is, zullen andere deelnemers het ook niet kunnen waarderen.
Laat je mobiele telefoon of een ander communicatiemiddel dus gewoon lekker thuis of in je broekzak en speel eerlijk!
De Pub Quiz Master is bevoegd om je team te diskwalificeren bij tekenen of vermoeden van vals spel ! Onder vals spelen wordt ook verstaan: deelnemen met teveel teamleden. Houd je dus aan het maximale aantal dat gesteld is door de Quiz Master!

Prijzen
Wat is een quiz zonder prijzen? De winnaar van de quiz ontvangt een prijs (beschikbaar gesteld door stadsbierhuys de Waag) en natuurlijk punten voor het klassement. 

Een grotere eindprijs is er voor de uiteindelijke winnaar van het klassement.

Kun je een avond ? niet geen probleem, ons advies is: benader iemand die jou plaats in neemt om zo je team score te waarborgen.

  • Tijdsduur : Start om 20.00 uur tot ongeveer 22.30 uur
  • Prijs: € 5,00 per persoon bij voor inschrijving. 
  • 6 personen in een team
  •  Reserveren via ons contactformulier >

Recent aangepast: 3 juni 2020

Reacties gesloten