Verkoop SUP MOAI

1469

Wij verkopen nieuwe SUPS van het Nederlandse merk MAOI

Gegarandeerde kwaliteit voor veel vaar plezier!

 

MOAI SUP board pakket

Alle MOAI SUP boards worden geleverd als compleet pakket, met alles wat je nodig hebt om het water op te kunnen. Een complete set bevat:
– MOAI SUP board
– Luxe trolleytas met wieltjes
– In lengte verstelbare glasvezel peddel
– Veiligheidskoord
– Double action pomp
– Middenvin
– Reparatiesetje

Compleet vanaf 499 euro.

MOAI 9’5

Het MOAI 9’5 SUP board is geïntroduceerd in 2020 en is speciaal gemaakt voor de kleinere en middelgrote gebruikers. Niet vanwege zijn belastbaarheid, want die is met 110kg nog steeds indrukwekkend, maar vanwege de lengte van het board.

Dit MOAI SUP board is zeer wendbaar, is stijf en ondanks zijn kleinere lengte en dikte toch heel stabiel. Het board is kleiner en dunner dan de andere MOAI boards en daardoor is het geschikt is om op kleinere golven te surfen. Door zijn geringe lengte is het board wel minder koersvast.

Vind je vooral wendbaarheid heel belangrijk en ben je niet al te groot, dan is de MOAI 9’5 een goede keuze.

499 euro

MOAI 10’6

Het MOAI 10’6 SUP board is een van de meest populaire all-round SUP boards van het moment. De all-round vorm maakt het SUP board perfect voor recreatief gebruik. Dit MOAI SUP board is erg stabiel en daarnaast heel wendbaar, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als gevorderden. Veel beginnende SUP’ers komen door deze eigenschappen ook vaak uit bij dit SUP board.

De MOAI 10’6 kan ook als kajak gebruikt worden door een MOAI kajakzitje op het board te bevestigen en het te gebruiken in combinatie met een MOAI kajakpeddel.

Dit board is zoals gezegd voornamelijk geschikt voor recreatief gebruik. Hecht je meer waarde aan snelheid ten opzichte van wendbaarheid, dan is de MOAI 11′ een betere keuze. Die is daardoor ook geschikter voor langere afstanden. Op de MOAI 11′ kan echter geen kajakzitje worden bevestigd.

499 euro

MOAI 10’6 Ladies SUP board

Wat een beauty!! MOAI heeft in 2021 dit prachtige nieuwe Ladies SUP board geïntroduceerd en wij zijn enorm enthousiast! Het prachtige design gecombineerd met de kwaliteit die je gewend bent van een MOAI SUP board, maken dit board een absolute must have.

Het MOAI Ladies board heeft dezelfde afmetingen als de reguliere MOAI 10’6 en dus ook dezelfde vaareigenschappen. De all-round vorm maakt het SUP board perfect voor recreatief gebruik. Het MOAI SUP board is erg stabiel en daarnaast heel wendbaar, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als gevorderden.

Net als bij de standaard MOAI 10’6 heeft dit board de mogelijkheid om het SUP board ook als kajak te gebruiken door een MOAI kajakzitje op het board te bevestigen en het te gebruiken in combinatie met een MOAI kajakpeddel.

Omdat MOAI graag wat terug doet voor de samenleving wordt een percentage van de opbrengst gedoneerd aan Pink Ribbon. Met jouw aankoop draag je dus bij aan dit fantastische doel!

499 euro

MOAI 11′

Het MOAI 11’ SUP board is enorm populair en dat is niet voor niks. De MOAI 11′ is het ideale all-round board voor iedereen die graag tijd op het water doorbrengt.

Dit MOAI SUP board is sneller en veelzijdiger dan de MOAI 9’5 en de MOAI 10’6 en tegelijkertijd nog steeds erg stevig en stabiel. Het MOAI ’11 SUP board zit eigenlijk net tussen een all-round en een touring board in. Het heeft een gestroomlijndere vorm dan een standaard all-round SUP board en is daardoor sneller, maar de neus is weer minder spits dan bij een puur touring SUP board. Hierdoor heeft de MOAI 11′ de perfecte balans tussen snelheid en stabiliteit. Dit maakt de MOAI 11′ ideaal voor de meer ervaren gebruikers en enthousiaste beginners.

Er is ook een kickpad toegevoegd voor sportieve gebruikers die houden van het betere bochtenwerk (kick turns).

Geef jij de voorkeur aan snelheid boven wendbaarheid en wil je meer stabiliteit dan bij een puur en smal touring board, dan is de MOAI 11’ met recht de perfecte keuze!

589 euro

MOAI 12’4

Het MOAI 12’4 SUP board is een prachtig multifunctioneel family SUP board. Er kunnen twee personen tegelijk op en het kan zowel als SUP board en als kajak gebruikt worden. Net zoals bij de MOAI 10’6 kun je het SUP board ook als kajak gebruiken door een MOAI kajakzitje op het board te bevestigen en het te gebruiken in combinatie met een MOAI kajakpeddel. Hierdoor is dit SUP board het ideale recreatieboard voor de hele familie!

Dankzij het grote volume, de brede middenbasis en de korte ronde neus heeft de MOAI 12’4 een indrukwekkend draagvermogen en is dit MOAI SUP board heel stabiel.

599 euro

MOAI TOURING 14′

 

749 Euro

 

 

 

Wilt u een Sup kopen of proefvaren?

Neem contact op via 06 51866608

Recent aangepast: 23 mei 2022

Reacties gesloten