Wie is de Mol?

4608

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? 

Vooraf wordt er met de deelnemers een App groep  gemaakt. Wij nemen contact op met een van de deelnemers en hij of zij wordt “De Mol” De Mol kan zich daarna geestelijk voorbereiden op zijn of haar rol.

De deelnemers worden ontvangen bij een van de horeca locaties in Doesburg. Vanaf dit moment is niemand meer te vertrouwen! We beginnen ontspannen met een kopje koffie of thee. Daarna volgt de briefing van het spel. De Molmoet zijn best doen om onopvallend toe te slaan en de opdrachten te saboteren. Maar als de Mol dit te opvallend doet valt deze door de mand en zal hij of zij met weinig geld eindigen.

Tijdens de tocht moeten de deelnemers zeer uiteenlopende opdrachten tot een goed einde zien te brengen. Avontuur, mysterie en mensenkennis spelen een belangrijke rol, want alleen door samen te werken kunnen je de opdrachten doen slagen. Degene die het meeste geld heeft aan het eind van het spel, is de winnaar van “Wie is de  Mol”

Wie is de mol spel 1Wie is de mol spel 2

 

 

 

Wie is de mol kan ook bij u op locatie gespeeld worden

 

 

 

 

 

Er worden verschillende spectaculaire opdrachten gespeeld. We hebben ons laten inspireren door het TV programma. Tijdens de opdrachten is het handig om aantekeningen te maken want er volgt een moment waar je antwoord moet geven op een aantal  vragen. Heb jij bij een van de testen de laagste score dan ben jij al je geld kwijt, maar je mag wel doorspelen. De kans dat jij nog kan winnen is wel kleiner geworden.

Ook zijn er in dit spel Jokers te verdienen die een fout antwoord kunnen elimineren. De opdrachten vinden plaats in het pittoreske Doesburg. U komt op de mooiste en bijzondere plaatsen.

Bingo

Kosten: 35 euro p.p.
Minimaal 10 betalende personen

Wie is de mol Weekend
prijs op aanvraag

Er zijn extra spectaculaire opties die optioneel tegen betaling kunnen worden toegevoegd. (b.v. Sloepvaren en Abseilen)

Inclusief:

  • Ontvangst
  • Uitleg en begeleiding van het spel
  • Gebruik portofoons
  • Gebruik APP

Extra mogelijkheden:

We hebben een schitterende locatie aan de IJsselkade waar je met je groep heerlijk kan genieten van een lunch of een BBQ welke op de wensen van de klant wordt afgestemd met uitzicht op de haven en de IJssel.

 

Meer informatie of reserveren >

 

Recent aangepast: 17 oktober 2021

Reacties gesloten