Zwervend naar Doesburg

2107

Zwervend naar Doesburg

Een arrangement voor natuur liefhebbers. Een leuke activiteit waarbij een combinatie van de mooie natuur van de Veluwe en het Pittoreske stadje Doesburg gebruik wordt gemaakt. We verzamelen bij het Paviljoen de Posbank welke in het centrum van dit natuurgebied ligt.

paviljoen

Daar beginnen we met koffie met iets lekkers. Aansluitend krijgt u uitleg over het programma en de werking van een GPS. Vanaf het Paviljoen wandelt u met behulp van de GPS naar de Carolina hoeve. U moet zelf de wegen erbij zoeken, gemiddeld is het een uurtje wandelen.

heide

hoeve

Bij de Carolina hoeve kunt u een versnapering nemen of door gaan met het programma en dat is op de step naar Doesburg. Het grote voordeel is dat we veel moeten afdalen en dus het eerste stuk weinig inspanning hoeven te leveren. In Doesburg aangekomen (na ongeveer 1 tot 1,5 uur) verzamelen we in het oudste café van Nederland, stadsbierhuis “De Waag”.

de WaagkoffieExtra optie:

In Doesburg kunnen we in de kerktoren gaan Abseilen ! Dit is voor velen een spectaculaire en bijzondere ervaring. Eerst de 220 treden beklimmen en daarna ‘relaxed’ weer afdalen… Daarna sluiten we het programma af met een borrel bij Stadsbierhuis “de Waag”. Afsluiten met een abseil in de kerktoren kost € 10,00 p.p. extra.

Kosten van dit programma:  € 25,00  p.p.

Dit is inclusief:

  • Ontvangst met koffie en iets lekkers
  • Wandeling op de Veluwe met gebruik GPS
  • Gebruik Kickbike (Step)
  • Deskundige Begeleiding

Minimaal 10 deelnemers
Eventuele consumpties onderweg en bij de afsluiting in “De Waag” zijn voor eigen rekening.

Meer informatie of reserveren >

Recent aangepast: 18 januari 2019

Reacties gesloten